2021. május 11., kedd

Valódi szodalit ásvány karkötő hatása

 Szodalit  - a nyugalom, és az önbizalom köve


Az ásványok világa rendkívül változatos, az egyedi kövek,  a varázslatos színek és árnyalataik mind-mind azt próbálja sugalmazni felénk, hogy ismerkedjünk meg részletesebben ezekkel a csodás kristályokkal. Az utóbbi években az egyik nagy kedvenc lett a szodalit, melynek mélykék felszínén lévő fehéres csíkok sejtelmes varászt adnak a kőnek. A főként Kanadából és Indiából származó ásvány nagyon könnyen csiszolható, így lett az ásvány ékszerek, karkötők és fülbevalók kedvelt alapanyaga. Magas nátriumtartalma miatt nátriumkőnek is nevezett kőzet a lelki egészségünkre is hatással lehet.



Szodalit ásvány


Időnként azt érezhetjük, hogy  egyes ásványok hívogatnak, és erős vonzódást is tapasztalhatunk. Ha a szodalit esetében ezzel az érzéssel szembesülünk, akkor engedjük neki teret, vegyünk a kezünkbe egy ásvány ékszert, és csodáljuk meg annak egyedi szépségét.    
Viselése közben bátran gondoljunk valamilyen pozitív dologra, társítsunk hozzá egy kellemes érzést, mert lényegében az a legfontosabb, hogy hogyan érezzük magunkat a szodalit karkötő társaságában. A boldogság, az öröm pillanatai meghatározóak életünk során,  és már az apró vidám élmények is jótékony hatással lehetnek közérzetünkre.  

Azt tartják róla, hogy segít egy stabil érzelmi egyensúly kialakításában és fenntartásában az önbizalom, a kitartás és az intuicióra gyakorolt jótékony hatása által. Ösztönözheti a szorongás, az önmarcangolás érzetének mérséklését, így nyitva lehetőséget gondolataink rendezésére, és egy tudatosabb élet kialakítására.  A szodalit állítólag  kiváló idegnyugtató hatással bír, és egyes hiedelmek szerint szép és pihentető álmot biztosíthat, ha a párnánk alá rakjuk. A mai világban kiváló eszköz mindazon spirituális emberek számára, akik az igazság és a felfedezés útján járnak. A kő a torokcsakra köveként előtérbe helyezi az objektívítást, a rendet, és az érzelmeink kifejezését.

A szodalit egy nagyon különleges ásvány, a belőle készült ásvány ékszerek megrendelhetők a csillaggyongy.hu weboldalról.

Nincsenek megjegyzések:

  Miért érdemes viselnünk egy stílusos tigrisszem karkötőt? Az ásványok a természet egyedülálló ajándékai: nemcsak ékszerként viselhetünk ma...